Deel dit bericht

Evenementen / Nieuwsberichten / tour

Planetree najaarstour op 14 november naar Zorggroep Almere

Den Haag, 26 september 2019Op 14 november aanstaande vindt de zevende editie plaats van de Planetree Tour, dit keer bij verschillende locaties van Zorggroep Almere. Deze organisatie is erkend om de merkbaar en kwalitatief goede, warme zorg. Tijdens de interactieve Planetree Tours krijgen deelnemers uit het hele land elk jaar de kans kennis te maken met verschillende zorgorganisaties en hun goede praktijken. Door presentaties, gesprekken en rondleidingen kunnen zij zelf zien en ervaren hoe mensgerichte zorg vorm krijgt in strategie en praktijk.

Deze tour start in restaurant De Ziel van woonzorgcentrum Archipel, waar na ontvangst door de directeur de visie-film Altijd Thuis met een toelichting wordt vertoond. Vervolgens vindt op locatie De Toonladder en op locatie Polderburen een presentatie, een lunch en een rondleiding plaats. In restaurant De Ziel komt eenieder weer bij elkaar voor een kennismaking met gedragscode RAAKT en gaat tenslotte na een lekker hapje en drankje weer huiswaarts. Niet alles wordt hier verklapt, want wie wil zich nou niet laten verrassen?!

Meer informatie en aanmelden
Meer informatie over de tour en de mogelijkheid tot aanmelden zijn te vinden op www.planetree.nl/tourmei2019

Planetree Nederland
Mensen in kwetsbare situaties zoals ziekte, ouderdom, handicap of verwarring verdienen veiligheid, liefde, vakmanschap en onze volle aandacht. Zorg zoals je het je dierbaren gunt. Stichting Planetree Nederland is een non-profit organisatie die dit mogelijk wil maken. Alles wat we doen is erop gericht dat zorg als goede zorg ervaren wordt en met plezier gegeven. Planetree inspireert, adviseert en begeleidt zorgorganisaties om dit in strategie en praktijk te realiseren én te blijven verbeteren.

The post Planetree najaarstour op 14 november naar Zorggroep Almere appeared first on Planetree.

Deel dit bericht