Deel dit bericht

Aanvullende zorg en zingeving / Alle plaatsen / Alle sectoren / Betere zorg / component 2 / component 5 / Eigen keuze en verantwoordelijkheid / informatie / Menselijke interactie en liefdevolle bejegening / steun / Uitstekende behandeling en zorg / verbetergids / Ziekenhuis

‘Dependance’ inloophuis Parkhuys – Flevoziekenhuis

Parkhuys Almere is vanaf woensdag 21 november 2012 wekelijks aanwezig in de huiskamer van afdeling Interne geneeskunde/Oncologie van het Flevoziekenhuis. Patiënten kunnen vanaf dan iedere woensdagochtend van 10.00 tot 13.00 uur terecht voor een praatje met een van de vrijwilligers van Parkhuys en kennismaken met de vele mogelijkheden en activiteiten die het Parkhuys te bieden heeft. Parkhuys geeft geen medische adviezen, maar biedt ondersteuning bij de verwerking en het omgaan met de ziekte aan mensen met kanker of voor een andere chronische ziekte en iedereen die hier direct of indirect mee te maken heeft.

Parkhuys Almere is een psychosociaal inloopcentrum voor chronisch zieken, kankerpatiënten en hun naasten. Met deze dependance in het Flevoziekenhuis vergroot Parkhuys de bereikbaarheid van haar diensten. De samenwerking biedt patiënten van het Flevoziekenhuis een aanvullende mogelijkheid om met hun ziekte om te gaan.

Deel dit bericht