Deel dit bericht

Alle sectoren / Architectuur en interieur leveren bijdrage aan gezondheid en heling / bijeenkomst / bouw / Helende omgeving / natuur / nieuwsbrief / onderzoek / ouderenzorg / planetaal / rapport / renovatie / uitnodiging / Verpleeg of verzorgafdeling / verpleeghuis / verzorgingshuis

Bijeenkomst ‘Door groen onderscheidend in de ouderenzorg’

De recente ontwikkelingen in de zorg maken dat verpleeg- en verzorgingshuizen zich nadrukkelijker willen positioneren in de zorgmarkt. Hoe kunnen zij daadwerkelijk de zorg voor ouderen verbeteren waardoor toekomstige bewoners kiezen voor een verblijf in hun zorginstelling? Welke rol kan groen daarbij spelen?

Knooppunt Bouwen met Groen organiseert op dinsdag 11 juni een informatieve en inspirerende bijeenkomst voor ondernemers in de ouderenzorg en experts op het gebied van bouwen met groen om een prachtig voorbeeldproject van de toepassing van groen in de ouderenzorg te komen bekijken, naar deskundige sprekers te luisteren en met elkaar van gedachten te wisselen over uw ideeën om met groen een aantrekkelijke positionering te realiseren. Klik hier voor meer informatie en hoe aan te melden.

Klik hier voor het rapport van Bouwen met Groen uit 2011 ‘Groen licht voor de Ouderenzorg’

Deel dit bericht