Deel dit bericht

Betere zorg / educatie / Events / nieuws / Nieuwsberichten / tour

5e editie van de Planetree Tour: bezoek GGzE en Libra Revalidatie & Audiologie

Na het succes van de vorige tours die gemiddeld met een 8.4 werden beoordeeld organiseren we weer een nieuwe Planetree Tour! Tijdens deze 5e editie bezoek je twee locaties die erkend zijn voor hun merkbaar en kwalitatief goede en warme zorg en de fysieke en sociale omgeving die het welzijn van de bewoners bevorderen. De Planetree Tour biedt een uniek kijkje in de keuken bij deze prachtige locaties!

Tijdens deze tour bezoek je ’s morgens Landgoed De Grote Beek en diverse leer- en werkprojecten en het e-Lab van GGzE in Eindhoven. ’s Middags bezoek je het Audiologisch Centrum Eindhoven van Libra Revalidatie en Audiologie. Meer informatie, zoals de tourbrochure, en de mogelijkheid tot aanmelden vind je hier.

Wist je dat de tour een middel is om te voldoen aan de eisen van het kwaliteitskader ouderenzorg? Eén van die eisen zijn de zogenaamde ‘collegiale bezoeken’. Het meedoen aan een tour is dus een manier om te voldoen aan de eisen die het zorginstituut stelt, en tegelijk een fantastische manier om een kijkje te nemen bij andere Planetree instellingen. Win-win!

The post 5e editie van de Planetree Tour: bezoek GGzE en Libra Revalidatie & Audiologie appeared first on Planetree.

Deel dit bericht