Planetree conferentie 2020: ‘Grensdoorbrekend’
19 maart 2020, NBC Nieuwegein

Op deze 12e editie van deze grootste Europese conferentie op het gebied van mensgerichte zorg biedt Planetree, samen met de (zorg)organisaties die zich bij het Planetree netwerk hebben aangesloten, volop ruimte, inspiratie en mogelijkheden tot groei en het doorbreken van grenzen voor iedereen. Via lezingen, presentaties en sessies worden kennis, ervaringen en inzichten gedeeld. Hier vind je het programma van de conferentie. En wist je dat je op twee manieren gratis toegangskaarten kunt winnen? Lees hieronder snel verder.

Op de hoogte blijven? Volg ons op Twitter, Facebook en LinkedIn!


                 

Sprekers

Dit jaar zijn onze hoofdsprekers Maarten van der Weijden – Gouden Olympische Medaillewinnaar, Elfstedentochtzwemmer en ervaringsdeskundige – en Annemarie Steen – actrice uit 12 steden, 13 ongelukken en Vrouwenvleugel en internationaal spreker en expert in resultaatgerichte, creatieve concepten voor verbetertrajecten.

Lees meer over hun grensdoorbrekende keynotes.

Maarten van der Weijden over ‘Jezelf blijven verbeteren’
Annemarie Steen
over ‘plezier en spel binnen organisaties’

Het Belevingsplein

Ook dit jaar is er weer een Planetree Belevingsplein. Het doel is de Planetree-zorg hoorbaar, zichtbaar, tastbaar en voelbaar te maken voor deelnemers aan de conferentie. Dé plek voor een laagdrempelige kennismaking met elkaar en elkaars goede praktijken, producten en diensten. Voor inspiratie en nieuwe inzichten.

Wil jij of wil jouw organisatie ook een plek op ons Belevingsplein? Hier vind je ons aanbod en meer informatie.

Thema- en verdiepingssessies

Tijdens de vele inspirerende sessies, verzorgd door Planetree organisaties en deskundigen uit het veld, kunnen nieuwe inzichten verzameld worden en krijg je de kans om kennis te maken met goede voorbeelden uit de praktijk en om dieper in te gaan op wat mensgerichte zorg nou echt betekent. Wanneer je je aanmeldt voor de conferentie, krijg je na verloop van tijd vanzelf een mail met een link voor toegang tot de event app. In de app vind je te zijner tijd het overzicht van alle sessies en kun je je bovendien aanmelden voor de sessies!

Een greep uit de grensdoorbrekende sessies die gehouden gaan worden vind je hier in ons programma.

Planetree Awards

Eén keer per jaar reikt Planetree de Planetree Awards uit voor de meest bijzondere en innovatieve projecten op het gebied van mensgerichte zorg. Dat gebeurt tijdens de jaarlijkse Planetree Conferentie op 19 maart 2019 in het NBC in Nieuwegein, de grootste conferentie op het gebied van mensgerichte zorg in Europa. Deze Awards zijn bedoeld als stimulans en erkenning voor zorgverleners om (vernieuwende) patiëntgerichte initiatieven in praktijk te brengen.

Breng hier je stem uit, dit kan tot en met 21 februari.

Winnen!

Wist je dat je op twee manieren gratis toegangskaarten voor de conferentie kunt winnen?

Social Media

Maak met jouw tweet of Facebookbericht over ‘Grensdoorbrekend’ in mensgerichte zorg kans op een gratis toegangsbewijs voor jezelf of om weg te geven. Gebruik #Grensdoorbrekend of @planetreezorg zodat we jouw bericht niet missen.
Volg ons en blijf op de hoogte. Meedoen kan tot en met 1 maart 2020.

Fotowedstrijd

Wat betekent Grensdoorbrekend voor jou in je werk, voor jouw cliënt of collega of voor jouw organisatie? Laat het ons zien met een foto en maak kans op een gratis toegangsbewijs voor ons evenement. Stuur jouw inzending(en) vóór 17 februari 2020 naar grensdoorbrekend@planetree.nl. De winnaars krijgen op 2 maart bericht en de winnende foto’s worden op onze website geplaatst.
Als je meedoet aan de fotowedstrijd, geef je Planetree toestemming om de foto’s te gebruiken voor publicaties.