Planetree International Conference on Patient-Centered Care 2016

Excellente Mensgerichte Zorg & Organisatie

Hoe zorg je ervoor dat jouw medewerkers met plezier, effectief en efficiënt kunnen werken en op deze manier de best mogelijke zorg kunnen leveren voor jullie cliënten?
Hoe zet je ook de cliënt en zijn naasten in hun kracht om te bepalen wat er voor hen écht toe doet als basis voor verbeteringen? Begin eens met kennis te nemen van de beste voorbeelden op internationaal niveau! Dit zal je helpen je verbeter-/ innovatie proces aanzienlijk te versnellen en met minder middelen uit te voeren.

Excellente mensgerichte zorg lever je niet zomaar. Wat hiervoor nodig is, is te volharden in consistentie zonder star te worden ondanks alle uitdagingen die dagelijks op het pad van zorgorganisaties komen. Altijd oog hebben voor mensen en details en toch ook de grote lijnen van de strategische koers volgen. Precies zijn wanneer het moet en loslaten waar het kan. Op het hoogst mogelijke niveau mensgerichte zorg verlenen kan écht, maar dat gaat dus niet vanzelf. Wat zijn de belangrijke factoren die het verschil maken voor de cliënt en hoe gebruik je die in je eigen organisatie? Onderzoek het samen met ons!

Planetree Nederland organiseert dit najaar een reis naar de langstlopende en grootste conferentie rondom mensgerichte zorg in de wereld: de 2016 International Conference on Patient-Centered Care in Chicago. Daarnaast bieden we de mogelijkheid om op de vrijdag voorafgaand aan de conferentie een extra bezoek te brengen aan Waverly Health Center om van hen te leren en vooral ook met hen persoonlijk in gesprek te komen.

Verlengde reis

We bieden onze reizigers de mogelijkheid om op 28 oktober een extra bezoek te brengen aan Waverly Health Center. Waverly is een kleinschalig ziekenhuis dat al ruim 100 jaar bestaat. Het is het eerste ziekenhuis in Iowa dat het Planetree Label heeft ontvangen en draagt haar mensgerichte waarden met trots uit. Waverly kent hoge scores op patiënten medewerkertevredenheid en hoort daarmee zelfs tot de beste 25% van het land. Ook de HCAHPS scores, die patiëntervaringen met de geboden zorg weergeven, bevinden zich in de top van de Amerikaanse ziekenhuizen.

Veel ziekenhuizen beweren mensgericht te zijn, maar Waverly is echt gebouwd rondom de cultuur en waarden van de patiënt en zijn naasten. Tijdens dit bezoek maak je kennis met Waverly en kun je ze de hemd van het lijf vragen. We bouwen graag het inhoudelijke programma mede op basis van jouw vragen en aandachtspunten!

Wanneer je kiest voor deze extra dag, vindt het vertrek vanuit Nederland op donderdag 27 oktober plaats.

Aanmelden?

Klik hier om je aan te melden voor de reis

Zie ook de brochure!

voor een volledig overzicht van de reis, inclusief prijzen